Partnerji


S spletnim portalom Geopedia sodelujemo že od njegovega nastanka. Geopedia zagotavlja prostorsko predstavitev leg jam na različnih kartografskih podlagah, prikaz osnovnih podatkov o jamah in podporo z naprednimi GIS servisi.

Uredništvo Planinskega vestnika je dovolilo objavo digitaliziranih prispevkov o jamah, objavljenih v PV, tudi na straneh eKatastra jam. Zbirka obsega precejšnje število zanimivih člankov, vse začetka izhajanja PV leta 1895. Vsi prispevki so javno dostopni.

Aerovizija je podjetje osredotočeno na pogled izpod neba na alternativni, okolju prijazen in energetsko varčen način. S pomočjo novih tehnologij na področju letalstva, optike, digitalnih zapisov in detekcije pripravljamo produkte za kartografijo, urbanizem, tehnično dokumentacijo, energetske izkaznice, študije ali dokumentiranje.Sponzorji


Podjetje Treking Šport d.o.o. z blagovnima znamkama Petzl in Tendon je podprlo razvoj aplikacije eKataster v3 s finančnim prispevkom.


Podjetje ABN d.o.o. je podprlo razvoj aplikacije eKataster v3 s finančnim prispevkom.


Podjetje Telekom Slovenije d.d. je podprlo razvoj aplikacij eKataster v2 in v3 s finančnim prispevkom.


Podjetje DRI d.d. (nekdaj DDC) je s finančnim prispevkom podprlo razvoj aplikacije eKataster v2.


Delovanje društva in s tem tudi eKatastra jam je v letih 2010 in 2011 podpirlo Ministrstvo za okolje in prostor Republike Slovenije.