Namen registracije

Z uporabniškim imenom in geslom, ki ga boste s spletno registracijo dobili na vaš elektronski naslov, boste lahko dostopali do podatkov o jamah, iskali jame po različnih kriterijih, si ogledali spisek digitaliziranih dokumentov in objav, ter spiske ostalih virov podatkov o jami. Dostop do digitaliziranih dokumentov, iskanje dokumentov po različnih kriterijih, dostop do objav in dokumentov je v glavnem namenjen jamarjem in članom organizacij, ki delujejo na področju ohranjanja narave.

Če želite dostopati do vseh podatkov, natisnite, podpišite, ter v svojem klubu/organizaciji žigosajte Izjavo uporabnika e-katastra jam, ki jo boste prejeli v elektronskem sporočilu, ter jo pošljite na Društvo za raziskovanje jam Ljubljana, Luize Pesjakove, SI-1000 Ljubljana ali pa jo osebno prinesite na društvo ob četrtkih od 20:00 do 21:30. Društveni prostori so v zaklonišcu na Majaronovi ulici za Bežigradom v Ljubljani (www: www.dzrjl.si). Ko bomo dobili podpisano izjavo, vam bomo v najkrajšem času omogočili dostop do vseh podatkov, shranjenih v E-katastru ter na vaš elektronski naslov poslali obvestilo o spremembi statusa dostopa do podatkov shranjenih v E-katastru jam.

Za registracijo uporabnikov smo se odločili zaradi zaščite interesov uporabnikov in razvijalca ter skrbnika sistema E-katastra jam, Društva za raziskovanje jam Ljubljana in zaradi preprečitve kakršnekoli zlorabe sistema ali podatkov ter gradiva, shranjenih v njem.

Društvo za raziskovanje jam Ljubljana se obvezuje, da bo podatke uporabljalo samo za potrebe administracije sistema E-katastra jam. Za preprečitev morebitnih zlorab pri registraciji zabeležimo IP številko racunalnika s katerega so bili poslani podatki.

SLO | ENG

Iskalnik jam

Katastrska številka, ime jame, ključne besede:

> Dvajset najglobjih
> Dvajset najdaljših
> Tisočmetrce
> Onesnažene jame
> Turistične jame

Prijava registriranega uporabnika

Uporabniško ime:


Geslo:


> Ste pozabili geslo?
> Registracija uporabnika

E-kataster jam v3

E-kataster jam v3 | Testno zagnan 19.02.2013 | Zadnja sprememba 19.02.2013 (v3.0) | E-kataster jam je bil prvič zagnan 01.01.2006 (v 1.0 beta)

POGOJI UPORABE IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI Uporaba podatkovne baze - podatkov e-katastra jam je uporabniku dovoljena pod pogoji, ki so navedeni v pogojih uporabe in omejitvi odgovornosti. Z vsakim obiskom spletne strani e-katastra uporabnik potrjuje, da v celoti soglaša s temi pogoji. | Pogoji uporabe

Arhiv novic in objav

:::

Spletno aplikacijo E-kataster jam razvija in poganja Društvo za raziskovanje jam Ljubljana (Ustanovljeno 1910).

Društvu za raziskovanje jam Ljubljana je Ministrstvo za okolje in prostor podelilo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju ohranjanja narave.