Domov | Arhiv novic in objav
07.11.2011
Predstavitev nove različice E-katastra
Na rednem mesečnem predavanju DZRJL 6.11.2012 smo v prvič predstavili novo različico E-katastra jam v3.

E-kataster jam, prvi spletni kataster jam na svetu, je od leta 2005, ko smo pognali prvo različico aplikacije, postal priljubljeno orodje jamarjev in ostalih ljubiteljev narave, ki jih zanima podzemeljski svet Slovenije. Registriranih je že več kot sedemsto uporabnikov.

V Društvu za raziskovanje jam Ljubljana smo se zato odločili, da aplikacijo nadgradimo z novimi funkcijami in novim uporabniškim vmesnikom ter obogatimo zbirko podatkov. Naš cilj je bil aplikacijo narediti še bolj uporabno kot raziskovalno orodje za jamarje in tudi kot vir različnih informacij o jamah za ostale obiskovalce E-katastra.

Novosti, ki smo jih pripravili, in vizijo nadaljnjega razvoja aplikacije smo predstavili v torek, 6.11.2012, ob 18. uri, v prostorih NTF na Aškerčevi cesti 12.

SLO | ENG

Iskalnik jam

Katastrska številka, ime jame, ključne besede:

> Dvajset najglobjih
> Dvajset najdaljših
> Tisočmetrce
> Onesnažene jame
> Turistične jame

Prijava registriranega uporabnika

Uporabniško ime:


Geslo:


> Ste pozabili geslo?
> Registracija uporabnika

E-kataster jam v3

E-kataster jam v3 | Testno zagnan 19.02.2013 | Zadnja sprememba 19.02.2013 (v3.0) | E-kataster jam je bil prvič zagnan 01.01.2006 (v 1.0 beta)

POGOJI UPORABE IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI Uporaba podatkovne baze - podatkov e-katastra jam je uporabniku dovoljena pod pogoji, ki so navedeni v pogojih uporabe in omejitvi odgovornosti. Z vsakim obiskom spletne strani e-katastra uporabnik potrjuje, da v celoti soglaša s temi pogoji. | Pogoji uporabe

Arhiv novic in objav

:::

Spletno aplikacijo E-kataster jam razvija in poganja Društvo za raziskovanje jam Ljubljana (Ustanovljeno 1910).

Društvu za raziskovanje jam Ljubljana je Ministrstvo za okolje in prostor podelilo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju ohranjanja narave.